torsdag 23 december 2010

förvirrad

ja vad ska man säga allt är kaos i skallen just nu... vet inte vad jag ska tänka eller tycka eller ens tro...

tårarna rinner just nu för minsta lilla... fattar inte de... eller jo vet nog varför... men vet inte hur ja ska kunna göra de bra... känns som jag håller på att skrämma bort personen ja tycker om igen.. genom att bara fråga en enkel liten fråga..

jag vet inte... vet värken ut eller inte just nu...

och i morgon är de jul... trodde de skulle bli en trevlig jul... men tydligen inte, ville juh bara höra dom orden.. kunna säga till alla som frågar "ja vi är tillsammans" eller "japp har kille" men ne får vänta änu längre.. men ja jag vet inte...

men ja jag vet inte längre :/

måndag 20 december 2010

ojoj

ja ojoj nu är det snart jul.. inte alls många dagar kvar :O

jobbar i morgon oxå sen blir de julledigt :) fint ska de vara vet du ;)
på onsdag blir det shoppa med Sofie.. har juh inte fått tag på alla julklappar än...

helgen var mysig med Andreas... saknar honom som tusan nu bara.. inte alls kul att sova utan honom.. men som det er ut så kan vi mysa flera dagar nu när jag är ledig ;) dock blir det bort och mysa med Ingela och barnen oxå :)

neeee ska nog göra mig klar för sängen... e lide trött...

nattis

måndag 6 december 2010

snö, grisar spel och mer snö

den senaste månaden har varit Kaos!!
det har snöat och snöat och snöat ytterligare lite till.. kaos...

Idag när ja kom upp till den andra gården på jobb så möttes jag av en liten gris och sen av en sugga med tom box :/ sugg jäveln hade juh lyckats få upp luckan till gödsel rännan så där sprang 10 smågrisar sprang där nere... fick upp alla utan 2 sj sen fick chefen upp en sen fick vi typ plocka sönder två boxar för att komma åt den sista... suck jävla strul.. men upp kom han.. skönt var det :)

nu är Andreas här ska köra honom upp till macken ;) så får skriva mer sen.. eller nja kanske inte ;)

måndag 15 november 2010

......

jag förstår inte denna känsla.. jag vill ha ut den men vet inte hur.. vet inte hur jag ska formulera det i ord.. innan har jag haft såå lätt för att få ner det genom att skriva men det går inte.. jag tror inte ens jag kan snacka om det.. för som sagt ver inte hur jag ska formulera det... and it sucks.. för den här känslan växer å växer.. å vet inte hur jag ska handskas med den..
det jobbiga är att jag vet inte vad det är för en känsla.. åhhh hatar det!!

det är svårt när tankarna snurrar men att de inte går att få ut det... eller ner det... eller ngt.. shit fan vad svårt...

vet inte riktigt vart allt leder.. och det brukar kännas bra att skrive ner men fan känns bara svårare... vet verken ut eller in känns det som... e kanske trött.... och tankarna drar till dig hela tiden och det är inte jätte kul det heller ... du är en underbar människa.. nog därför der är lite svårt att skriva... eller ngt.. aej vad jobbigt...

neeee pallar inte skriva mer nu... får inte ut ngt en då.. suck...

lördag 13 november 2010

flytt jobb och killar... och däck byte ;)

nu har jag flyttat till en fasiken så mycket mysigare lägenhet.. helt underbart! trivs sååååå kanon bra i den :)

jag jobbar å står på.. har varit ganska mycket nu på senaste tiden så det börjar ta på kroppen... men trivs ganska bra..

har även träffat en kille.. eller ja inte ny träffat men eller jo på detta sättet e de ;) helt underbar är han och trivs enormt bra i hans sällskap.. men vi skyndar långsamt.. har ingen brådis någon av oss :)

idag har jag varit jätteduktig och bytat till vinter däck.. helt själv :) så grym jag är :) haha

nu ska ja nog köraå handla å sen hem... see yaa

söndag 24 oktober 2010

söndag 10 oktober 2010

underbart ;)

Helt fantastisk kväll hade jag igår :) inga krav inga hämningar ;) utan kunde bara dricka å ha sjukt kul :) helt fantastiskt :P

och fick till och med en egen streptease ;) och lap dance :) fint var det ;) har nog aldrig skrattat så mycket på länge ;) så jag tackar för en underbar kväll Adam!



vaknade upp och mådde oförskämt bra inte bakis eller ngt sådant:p

och dagen har rullat på hel bra :)



är just nu hos pappa och ska äta här.. dock ska ja gå å fixa chokladkaka nu ;)



see ya ;)

onsdag 6 oktober 2010

tankar

ibland så snurrar tankarna bara iväg.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det :/ för inte blir jag av med dom heller.. nu med mitt nya jobb så kan jag verkligen göra annat medans tankarna skenar iväg.. inte alls kul.. och jag menar verkligen att tankarna skenar iväg :/ å då rullar dom över allt mellan himmel och jord och de mest saker jag inte vill tänka på.. som den där hösten 06.. den vill jag inte tänka på alls.. för den gör såååå ont fortfarande.. men gjort är gjort å kommer inte att ändras.. suck mina lilla ängel :/

idag har jag bara legat hela dagen.. sovit som en gris.. eller hur man nu ska se det.. har en enorm migrän :/ vet inte om det är för att ja tänker för mycket eller vad det är :/ hatar det dock!! men men

ska väl gå å lägga mig igan å se om de blir bättre till i morgon..

onsdag 29 september 2010

tankarna e rätt förvirrande ibland.. kan inte riktigt förklara hur...

köpte en ny lur igår.. det bästa med den är att jag kan koppla den så jag kan surfa :) helt underbart att ha internet igen..

sitter och lyssnar på Volbeat... vet ej om det har med de att göra att allt snurrar i huvudet.. för det har det gjort mycket på sista tiden.. och (suck) kan som sagt inte komma på varför.. det suger!

ibland är livet orättvist.. det bara är så.. kan inte förklara varför.. dom bara gör det.. och då undrar man vart alla dom man brukar diskutera detta med är?!
Suck nu blev allt bara änu jobbigare... saknar gustafsson!!! honom kunde man gå in till och gråta ut... men de kan man inte mer :/ saknar det enormt mycket! särskillt nu när man inte har hans nummer kvar heller:/ hatar det!!

vist har börjat få tebax en massa polare.. men ja vet inte vart jag ska vända mig... jag vet inte vart ja har dom :/ de e så enormt jobbigt

som sagt skönt att ha internet igen... så man kan skriva lite.. var juh ett tag sedan :) eller nja kanske inte :p

orkar inte skriva mer just nu.. kanske senare.. men tvivlar ska nog sova......

söndag 19 september 2010

3 månader efter MUCK

Ja nu har det gått tre månader sedan MUCK och ja tiden har gått fort enormt fort..
Man är singel igen och ja inte så mycket mer ;) har kommit igång å är ute å festar en del å så..
nu blir de dock nog mer jobb... som tex natten som gick.. den var härlig :) Jobbade på Jägersbo och på Dance Session 2010.. det var fräckt :) stod i hamburgerian :) alltid lika kul å stå å sälja :) dom flesta är sjukt trevliga å flirtar å har sig :) och fick beröm för hur bra koll ja hade på vem som köpt vad å hur mycket :) som sagt hade skit kul :)
och där var många som gav mig komplimanger för håret :) vadå man blir änu mer nöjd med det :) tihi

imorgon är det första dagen på nya jobbet :) ska bli kul :)

vet inte riktigt vad man mer ska skriva.. har nig inte så mycket mer å skriva :)

tisdag 10 augusti 2010

way?

Hej hej nu sitter man här igen..
Har muckat :) det är rätt skönt faktist öven om man saknar det ibland.. rätt mycket.
det som är jobbigaste med det är att man saknar vissa människor.. som Henke, Hansson och Gustafsson.. Dock ska jag upp till Henke till helgen. ska bli skönt att komma upp där..

så just nu har man inte så mycket att göra.. går och letar jobb.. inte jätte roande.. men men

har varit hos mamma i fyra veckor nu.. rätt skönt.. inget internet hemma så.. kan lika bra att vara här.. men får väl hem i morgon eller något får se..

det är sjukt hur man kan tappa vad man skulle skriva.. vissa dagar vill man skriva jätte mycket men man kan inte.. det som är så jobbigt :/

tisdag 23 februari 2010

helt jävla fantastiskt :/

har legar och funderat på dig hela dagen :/ inte alls kul.. saknar dig som tusan.. kunde inte ens få dig ur mina tankar när jag duscha... tänkte bara mer på dig då..
Minns när ni var hemma hos mig.. vi två var inne i köket å fixa med ngt.. mins ej vad.. men hade sprut grädden frame.. hehe.. du tryckte upp mig mot diskbänken.. det var första gången du kysste mig.. kommer fortfarande ihåg det.. den var sååå go!
en annan gång var när du kom in till mig när jag duscha.. så tänd jag var på dig! brösten var så svullna av längtan efter dig.. sexet var så grymt bra.. gud vad jag saknar det :/ den jag hade ordentligt sex med senast var du.. suck det var så länge sedan känns det som :/ gud vad jag saknar dig :/ när vi var i Barsebäck och gick.. var enda borta vid hamnen och gick en runda.. du var helt såld på det.. vi stanna vid ett pickninkbord och satt och snacka.. jag satt på bordet du på bänken.. du drog mig nära så du kunde lägga huvudet i mitt knä.. tror aldrig jag snackat med en person så som jag snacka med dig,.. efter ett fantastiskt sex kunde vi ligga och snacka i timmar.. om allt och ingenting.. trodde aldrig att jag skulle förlora dig! inte på detta sättet.. fáttar inte hur jag lyckades..
dock lyckades jag.. lyckades skjuta två personer som jag höll när på mindre än ett halvår :/ förstår inte det :/
men när jag fatta att jag förlorat dig helt så har allt bara blivit jobbigare och jobbigare.. känns som jag tröstar mig i allt jag kan trösta mig i.. och det börjar göra så jag får änu sämre självförtroende..
fast inte enbart det..

sitter och lyssnar på min älskade Beauty of Gray igen den är helt underbar.. och försöker söka tröst från Adam.. en av dom jag inte lyckats stöta undan än.. och hoppas på att jag aldrig gör det heller.. för då kommer jag inte klara detta mer.. vist jag har Henke, Gustafsson och Hansson men det är inte samma sak.. dom känner inte Camilla.. dom vet inte allt skit hon har gjort.. dom känner bara lumpen Andersson.. som har ett helvete.. som dom försöker trösta så gott de går..
jag klandrar dom inte, om dom oxå går.. inte alls.. för jag förtjänar det säkert..

tänker inte sitta och skriva mer.. blir bara änu mer patetiskt.. för det tycker ni säkert det är..

lördag 13 februari 2010

valentins day

har fått dille på Rise Agenst- Hero of War.. den är så sjukt bra.. e nästan så man ligger å bölar till den.. men bara nästan.. den och Live som går just nu underbart bra :)

har legat och funderat typ hela dagen.. rätt ro fyllt :)

veckan har varit hemsk.. ljumsken är fuckt up och det är Alla hjärtans dag i morgon.. this week sucks! fast inte helt om jag ska vara helt ärlig.. den var bra i onsdags kväll.. och i torsdags så var det tack vare dig jag slet som ett djur.. vf har vi inte träffats mer? du var juh sjukt trevlig även i verkligheten.. ångrar lite att jag inte begärde en kram :p just nu ligger jag å kämpar emot att inte messa dig :p hehe.. inte så likt mig.. men denna gång ska ja inte stressa med ngt..

ska äta ihop med janica och mona ikväll.. mys :) och ska bada badkar! :) tihi..

suck kan juh faktist inte sluta tänka på dig.. wonder way. så som du titta på mig ibland när du trodde jag inte såg de.. dom är jag lite frågande över :) hihi.. och du är juh inte lite så söt ;)
haha nu skämmer jag bort mig :p tänk om du läser det :O

for some risen you dont now way.. this is not a black and whit world... the beauty of grey.. hehe ja jag lysnar på den igen.. en av mina favoriter faktist..

nästa vecka är det Rinkaby som gäller.. ska nog bli kul det:) hehe.. not!!! med tanke på hur mycket strid vi kommer att ha så e de inte så spänande.. så länge jag slipper ligga på marken utan liggunderlag under så.. för min ljumske mår inte alls bra av det!

och i morgon är det alla hjästans dag.. ser inte fram emot det.. tycker det är en väldig onödig dag.. liksom vf ska man bli uppvaktad på just den dagen? vf ska man få roser just den dagen? det finns ju så många andra dagar.. och det blir mer speciellt om man får det på en helt vanlig dag :) så ser jag på det i varje fall..

tisdag 9 februari 2010

RIP våra stupade kamrater

I helgen stupade två svenska soldater nere i Afghanistan. Och hur konstigt de än låter så blir jag mer och mer säker på att jag vill ner där.. jag vill hjälpa till! det låter kanske sjukt men vad då?!
I morse hade vi en tyst minut utanför by 10 för att hedra våra fallna kollegor.. för även om man inte känner dom personligen så var dom soldater och så är jag.. där med blir dom oxå kolleger. dock kan jag inte låta bli att undra hur det kommer bli i framtiden med allt detta. det är intressant så att säga.. alla ska ju ha sin talan i det hela när det gäller alla partier.. men jag vet inte vem jag håller på.. det jag personligen tror är att det inte lär bli bättre där ner juh mer dom diskuterar det och det lär knappast bli det om dom tar hem våra soldater där ifrån. men en sak vet jag och det är att ja är sjukt taggad på det.. ngn gång vecka 12 så skulle vi få reda på hur det blir.. det jag oroar mig för är min ljumske.. och om jag klarar C-kortet.. ska ha uppskrivning nu snart.. ser lite fram emot det men e redan sjukt nervös..

ångest är oxå en stor sakt just nu.. samtidigt som man vill ner där så får man lite ångest för att man just vill ner där.. vet inte om det är ngt bra eller dåligt men ja.. sen finns juh den ångesten där.. den som är så sjukt jobbig.. den som fick mig att skicka till en viss person i lördags kväll å bara svor åt honom.. vet att du/han inte kommer läsa detta men det är rätt skönt att skriva av sig.. wow vad jag har skrivit mycket redan..

i morgon ska vi ha strid hela dagen.. inte alls taggad med tanke på den där jäkla snön och en styck ljumske.. ska nog dra ti gymmet i kväll och köra mina rehab träningar.. fast samtidigt dumt att ha änu mer ont i morgon...

Gustafsson och co har grupperings övningar i dag/kväll/natt så han finns inte inne i kväll :( bull hade behövt honom lite just nu.. men men ..

kl e niu typ 1700 och jag har fyra timmar drygt att spendera innan jag ska försöka komma i säng.. hm vad ska ja göra i kväll? spela lite spel kanske :)

fast nu orkar ja inte skriva mer inte just nu i varje fall.
så See yaaa

lördag 30 januari 2010

The Beauty of Grey

jag trodde verkligen att det skulle gå så mycket lättare nu men akk så fel jag har.. så sjukt fel..

jag vet verkligen inte vad jag har gjort för fel.. men ngt måste jag har gjort för att förtjäna all denna skit.. jag tycker jag håller en låg profil men antar att jag har fel..

och jag vet inte hur länge till jag orkar ta emot all skit.. och jag förstår vekligen inte varför det alltid är jag som är hak kycklingen :/
och dom som är typ på min sida dom är på mig att gå till befälen men jag orkar inte det :/ jag hatar när jag börjar gråta in för dom.. och det gör jag för att bara snacka med dom är jobbigt.. särkillt när det känns som om det bara blir jobbigare då..

jag hör allt skit snack och vet att alla snackar bakom ryggen på mig.. och jag tycker inte om det! för jag förstår inte vad jag ahr gjort för att förtjäna det..


tackar vet jag att jag har vissa att lite på i vått och torrt.. och jag vet att allt detta kommer till befälen fast jag inte säger ngt... och jag vet inte hur jag ska reagera på det.. vist han säger till innan han går dit men endå.. suck det är tufft... trodde jag fått ta emot tillräkligt men tydligen inte.. det räkte inte med Dennis och subban.. nej det ska vara änu värre.. och det är inte kul längre.. jag har tapat den lilla motivation jag hade och det är inte kul.. inte alls! för det är nu jag behöver den mer än någonsin!
men jag vet inte.. det är kanske rätt åt mig.. jag vet inte som sagt..

det är snl ute fortfarande.. inte alls kul! och mer ska komma.. denna omgången har legat sedan ngn dag efter jul.. och det kommer juh inte försvinna på första taget... suck..

sitter och lyssnar på Live just nu.. fan vad jag älskar det bandet!! helt underbara låtar...

i morgon är det dax igen.. vet ej om ja e så sugen på det :/men måste juh..
det possitiva är att jag har både Gustafsson, Joehlsson och Hansson.. och jag har typ dom flesta inne i Gustafssons grupp.. men det är jobbigt endå.. nu kommer jag juh inte ha mer utbildning med den gruppen längre och det är det osm är jobbigast...

jag trodde verkligen att jag ville detta men tydligen inte.. men ja jag vet inte.. just nu vet jag inget alls.. suck :/