lördag 11 juni 2011

kan inte

Var är du när jag behöver dig? Var är du när jag ropar på dig? var är du när mina tårar riner längs min kind?

Det märks att jag är psykiskt stressad nu för satan vad tårarna rinner lätt...

Så mycket jag vill skriva men inte kan...

torsdag 9 juni 2011

Minnen

Varför ska tankarna snurra? Varför??

Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Tårarna rinner men jag förstår inte varför..
Saknaden är stor! Efter att ha snackat med Johnsen igår så är saknaden änu större efter dig!! Det är sjukt! Jag vill inte det.. Vill kunna gå vidare men de går inte.. Varför finns mina tankar hela tiden hos dig?? Varför är du så saknad? Jag förstår värken ut eller in!

Saknar Ravlunda ^^ Haha så jävla busiga vi var ^^
och p7 :/ shit vad jag saknar Revinge!! ngt så sjukt mycket! Fattar inte att ett helt år har gått.. Och jag mår sämre å sämre.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Psyket kanske? xD

U'r always in my mind.. U´r like a lullaby.. A lullaby u´r missing when u don´t hear it..
A lullaby u always whant to hear.. Every day and every night.. U are like the sun, when it dont shows u miss it like hell and then, then it locks out from the cloud. Locking soo terific and u wish it always going to be ther and light ur way... But then it goes in clode agien..
(ursäkta stavningen!)

Det känns som man är helt själv.. Man förstår inte riktigt.. Man vet inte riktigt vem man ska vända sig till.. Man vet inte vem man kan lita på..

som sagt tårarna rinner längs med kinden å det känns bra.. Tror jag behöver det MEN det jag behöver mest är någon som bara håller om en så man kan släppa greppet helt och låta dom rinna å rinna å personen bara håller om dig hårdare å hårdare. Släpper inte taget när man slutat gråta utan fortsätter hålla om hårt smeker en över håret och kysser en i pannan men släpper inte taget.. Säger inte till en att sluta gråta utan säger bara till en att släppa de släppa allt släppa taget å låta allt flöda.

Jag vet att man inte bör hålla fast i minena men det är allt jag har kvar.. Och det gör för ont att släppa dom.. Att låta dom försvinna..

onsdag 8 juni 2011

when a woman loves a man

"Det är sjukt hur visa personer kan sätt djupt intryck. Både positivt och negativt! Man vet inte hur man hade klarat sig utan den positiva personen i fråga. Man vet inte hur livet hade blivit. Men saknaden efter en sådan person är sjukt stor och det är det negativa med det hela! DU är en sådan person! jag har inte haft en sådan bra vän på sjukt länge, ja inte på ett helt år faktiskt! Jag vet inte hur jag ska bete mig och jag vet inte var jag har mig sj. hatar mig sj för det! Hatar när jag drömmer mig bort i minnen och önskningar så som tanken om jag gjort så eller så i stället. Det finns så många tänk om :/"

Tankarna svävar hela tiden till den där tiden.. Då livet var hårt men en då så jävla underbart. Då jag hade vänner att snacka med och bara hänga med. Som inte brydde sig över att tårarna ran utan dom höll om en tills det var över och sen fråga vad som hänt utan att släppa taget om en. Jag saknar dom vännerna.. Dom som kramar om en när dom ser att man behöver det och dom som skrattar med en när man själv skrattar.. Dom som helt enkelt finns där när man behöver det!

VARFÖR gör det alltid ONDAST att förlora dom och SAKNA dom? När ANDRA bara försvinner från ens liv utan att ha gjort något STÖRRE intryck som man inte saknar eller bryr sig att man förlorat den personen.

När man väl har förlorat en person man inte vill förlora så vet man inte hur man ska kunna hitta tillbaka. Man blir så förvirrad.. På allt.. På hur man ska vara, om man ska var si eller så. I slut ändan har man bara sig själv en då konstigt nog..

Man intalar sig att det kommer fler.. Fler som är lika bra. Men dom dyker inte upp.. Man söker överallt efter dom men inte ett spår av dom. Inte ett ända litet spår..

Man undrar vad det är man gör fel, vad man säger eller vad men inte säger. Man skulle kanske gjort så eller så i ställe..

"When the stars are in her eyes
And the sun is in her smile
The only moment in a life
That happens the same time
Is when a woman loves a man

She'll be a mother and a child
Sacrifice her days and nights
And no other will exsist
She'll put her life in every kiss
When a woman loves a man

And you'll be amazed at when you're stumbling
She'll fight for you
And won't let you give in
She'll do all that she can
When a woman loves a man

A soothing breeze always blows
Somebody understands another soul
It's like the planets have aligned
Every sentence has a rhyme
When a woman loves a man

Oh, you'll be amazed how when
You're needing it
She'll fight for you
From the begining to the end
And she'll do all that she can
When a woman loves a man

It's the greatest gift of all
Knowing tht unconditionally
She'll catch you when you fall

Yeah, yeah, yeah, yeah
Oooohh, yeah
When a woman loves a man

When the stars are in her eyes
And the sun is in her smile
She'll be a mother and a child
But all at the same time
When a woman loves a man

She'll be your air,
She'll bring you life
She'll make me sacrifice
When a woman loves a man"



U ARE THE SUN A RAINY DAY AND U ARE THE RAIN A SUNNY DAY! U ARE ALLWAYS GOING TO BE IN MY HEART!

måndag 6 juni 2011

Till minne av Swedish Bike Meet

Denna helgen har varit fantastisk uppe på High Chaparral!
Många nya vänner och många nya upptåg!

I Torsdags så gjorde jag min första långtrip på cykel liksom min första trip i högre hastigeter i kortege. Så 20 mil med ca 10 cyklar och två följebilar. Gick kanonbra!!!

Fredagen började med att de var väldigt hett i tältet ^^ Käka lite lätt å sen in på chappen.. Vi tog tåget till Mexico och käka natchos och drack teqila.. Sen vandra vi ner till indianbyn å sen vidare till campingen.. Blev en snygg hatt inhandlad. Och en lite mindre snygg bränna ^^

Lördagen var i princip lika dan ^^ kvällen så grilla vi och hade super mysigt allihop..

Det som var lite trist var att där var ett mord upp.. Trist men det hade inte med Bikers att göra!!

söndag så hade vissa bråttom att packa ner men jag, mamma, Mogge, Ulla, Crille, Björn och Victor tog de lilla lugna och packa ihop när alla andra hade gjort det.. och jag kan lova att det var skönt att komma hem även om det varit super trevligt!!! så nu laddar man till nästa år =D
I söndags blev de även en snygg klocka inhandlad ;)