fredag 13 maj 2011

meeehhn

shit... hur fan ska fvi kunna få de att funka :/ jag ser inte det just nu... vist de e skit bra när vi träffas men sen bryter helvetet loss och världen rasar igen... tack vara dig -.-

beställde linser igår och fick dom idag :) helt underbart!! kan se ordentligt igen :D

FAAANNN vad e det jag vill??

onsdag 11 maj 2011

efter att ha sovit här två nätter på rad så känner jag att jag saknat detta... men samtidigt så känner jag att jag inte riktigt fixar att ta mig tillbaka...

tankarna vandrar iväg hela tiden å ja känner ett behöv att ha väldigt stor koll på allt... att jag måste ha koll på dig.. och tycker inte om det... jag vill inte hindra dig från dina vänner vilket de känns som jag gör.. jag har inte bett dig välja som du gjort... jag har inte bett om något... eller har jag?

det är svårt att sova här.. att kunna slappna av... för jag vet inte hur jag ska handla och hur jag ska vara... jag vet inte om jag vill vara denna personen..
är väldigt förvirrad... och ska jag vara ärlig vet jag inte var jag har dig efter allt detta.... men samtidigt går tankaran dit dom inte bör... fan!

tisdag 10 maj 2011

i natt kände jag bara att DU hade fösrstört såååå otroligt jävla mycket.. hur fan kunde du göra så.. och sen fortsätta låtsas att jag var din vän.. säger bara fyyy fan för dig!!!

fredag 6 maj 2011

veckan har gått fort :) och den har varit bättre än förra.. har haft ett låååångt samtal med honom.. och det kändes skönt! det ända är att vi hade behövt de där samtalet betydligt tidigare.. för det var ett väldigt givande samtal..

måndag 2 maj 2011

skrattretande

haha visa saker är såå skrattretande xD

"Änu en gång så säger jag att ingen ska berätta hur jag behandlade dig! För ingen vet det bättre än jag själv!! Och det vet du oxå med tanke på hur många gånger jag har bett dig om ursäkt! Och hur många gånger jag har sagt det! Jag vet och jag ångrar mig över det och som sagt det vet du oxå! Mycket av de du fått reda på de senaste dagarna hade du velat ha reda på tidigare... Det vet jag oxå.. Men jag har inte varit berädd att blotta mig så mycket.. Var egentligen inte de nu heller men ja...."

ibland undrar man....

Varför går man och säger saker som inte är sant? :S för att förstöra?? för att göra de bra för sig sj??

just nu saknar jag att ha ngn att snacka med.. ngn att förklara för... är sjukt förvirrad på allt... ska ja känna så? eller ej? eller kanske? eller va fan??

tankarna snurrar rätt bra... vet ej hur jag ska tolka dom dock :/

"så mycket som vi har snackat dom senaste dagarna var de länge sedan vi snackade.. ska jag vara helt ärlig så har jag saknat det väldigt mycket... men jag har inte insett det fråns nu.. skumt!"

söndag 1 maj 2011

kvällen igår var sååå kanon!!!

och det kändes bra att snacka med dig var nog nyttigt att ha snackat så mycket med dig på msn :p

orkar inte riktigt skriva mer xD