söndag 19 februari 2012

Tack Underbar

Helgen har varit härlig... Fredagen var d ut till stallet och Peter Pan och fixa där.. Sen hem å fick sällskap lite senare, M kom :)... mmm me like!!

Lördagen var d stallet å sen på kvällen följde jag med BG till Ekebo och lämna Casper hans polare där.. Sen gick vi på bio... Var trevligt...Ffick snackat ut lite...

Konstatera att eftersom M lyckas med att få mig att sova om nätterna när personen i fråga sover hos mig så skulle jag sova så mycket som möjligt ihop med personen.. För att uppenbarligen känner jag mig trygg med att ha M hos mig.
Fixar inte att vara själv hemma heller... Skit jobbigt är det.. Kan ligga i sängen när dom är hemma å inte alls vara social men när dom inte är hemma så får ja lite lätt panik.. Hatar det!!

Söndag idag.. Ska nog till stallet en runda snart... sen blir det lugnt dag/kväll.. Ladda in för en jobbig vecka... Onsdag lunch kommer jag vara helt slut... men men bara att kämpa och blicka mot helgen... Det ska nog gå.. Har fina vänner i klassen som stöttar mig... Liksom jag har M som stöttar mig som bara den med sina sms.. Utan dom hade jag varit djupare än jag är...

Känns så underbart skönt att M verkligen ger mig den tiden jag behöver men samtidigt puschar mig på det sättet jag behöver.. Att M inte "tvingar" mig att må bättre utan just de att M ger mig tiden att ta det i min takt.... Tack min vän tycker enormt mycket om dig och tack för att du ger mig en chans till... Att du inte har gett upp hoppet om mig utan har hållt ut.. Att du vågar lite på mig och att du gör allt i din makt att få mig att må bra... Du är underbar!!

onsdag 15 februari 2012

Alla hjärtans dag

Tack min vän för att du har lappat ett trasigt hjärta och själ. Att du får mig att må bättre och räddar mig med ett enkelt litet sms när jag är i störst behov av det! Tack för att du finns! Att du lyfter mina dagar allt mer. Att du lyssnar så mig och att du finns där. Du stressar inte mig till att må bättre utan ger mig utrymme till att ta det i den takten jag klarar av. Du är ledsen när jag är ledsen och glad när jag är glad, du får mig att gråta med dina ord men lika lätt om inte lättare får du mig att le otroligt stort du får mig att se fram emot dagarna och att kämpa till kvällarna. Tack så hemskt mycket att du lyfter upp mig!

lördag 11 februari 2012

Äntligen

Tiden går men jag består... oj oj vad jag blev poetisk ^^

Teorin klar till TLB :D ÄNTLIGEN!!!!

Börjar må bättre... Så enormt skönt... Dock fortfarande väldigt trött.. Men det går framåt... Tröttast när jag har varit social en längra stund...

Tankarna snurrar.. Saknar dig :S

Allt är väldigt konstigt..

Haha fattar inte ett smak själv ^^,

Neeee nu ska ja fortsätta njuta av Swedish House Mafia :)