torsdag 31 mars 2011

sometimes u just have to

hej igen

sitter och njuter till... haha kan ni gissa?? Beauty of gray ;) live is my band!! dock känns de som om de inte går å lyssna på live längre.. med tanke på att de var min sömn musik på p7... gud saknar de!!
Går inte å sitta å kolla bilder för då kommer känslorna tebax..

"this is not a black and white world
to be alive
i say that the colors must swirl
and i believe
that maybe today
we will all get to appreciate"


messade med Gustafsson i helgen.. eller ja Johelson och Floren oxå så klart :) men mest med Gustafsson... haha kan inte glöma cbrn utbildningen... å inte när vi var i ravlunda heller xD haha sååå sjukt kul han å ja hade då..
men nu är de snart ett år sedan jag träffade honom.. och det känns inte alls bra! ska försöka ta mig upp till Henke oxå snart... funderar på att sätta mig på tåget å bara åka upp där... så kan ja mysa med massa kalvar :)

"I alone love you
I alone tempt you
I alone love you
fear is not the end of this!
I alone love you
I alone tempt you
I alone love you"


haha har börjat vara ute i stallet en del igen.. sååå underbart... vill komma igång ordentligt med det!! men får se hur de går.. än har de inte varit så mycket.. men kommer nog :)
funderar på om man ska skaffa hamster igen... saknar Valle väldigt mycket! men får väl se.. men har buren kvar så de ska väl inte vara så svårt :) fast helst hade jag velat ha en hund eller katt... helst en katt men de får nog va så... suck... hade man bott i en annan lgh hade ja nog satt upp mig på att bli fodervärd till en av försvarets valpar :) liksom varför inte?

helgen ska ja jobba .. både fredag och lördag..
blir nog bra men måste fixa nya skor.. men får se hur de går med det... löser sig..

"all over you, all over me
the sun, the fields, the sky
I've often tried to hold
the sea, the sun, the fields, the tide
pay me now, lay me down"


idag har det spelats en massa musik här... först lite bryan adams sen tog vi lite movits å nu skrålar Live!! men live e helt klart bäst :)
helt underbart! bara att ha de på låg volym när man har middag.. som lite bakgrundsmusik alltså är de kanon liksom ha å lyssna på högt... som sagt älskar dom..
dock påminner dom såå mycket om lumpen.. haha många låtar som gör de.. kan inte låta bli å tänka på Hast när ja hör jurneys dont stop beliving ;) hahah som han gasta när den spelades :) fast de gjorde nog vi alla :) vårt logement var juh musik logementet :)

"I wanna dance with you
I see a world where people live and die with grace
The karmic ocean dried up and leave no trace
I wanna dance with you
I see a sky full of the stars that change our minds
And lead us back to a world we would not face"


ska jag vara helt ärlig så är de rätt skönt att skriva för en gångs skull...
haha fast vet inte om de står så mycket läsvärt men what the hell ;) i dont cere

det är dööö trist väder ute.. men bryr mig inte så mycket om det heller idag.. och är för rastlös för att se en film men inte tillrekligt motiverad till att sticka ut å gå.. men i kväll ska ja ut och gå en runda tänkte jag.. måste ner till stan så e juh lika bra å göra de då :) å sen har ja juh i och försig ingen bil heller så kan juh ha med de å göra oxå :)
men men

"Naked lovers feel the blood beneath their veins
Electric nerves comunicate
With tiny explosions through our brains
Who is this energy that never left or came?
Give rise to passion the only glory
Of this human story"


neee nu blir de in i duschen å njuta av vattnet rinnande längs med kroppen samtidigt som man njuter av bra musik.. just nu känns det mesta bra.. å de som inte gör de de skiter ja i just nu!!!

"Your mystery
Keeps on turnin' me on
Your mystery"


haha efter att suttit och kolalt igonom en massa gamla blogar kom jag fram till att jag ska nog införa dagens sms och citat igen... sjukt kul att läsa dom :)


Dagens sms: Jag har bygdens knäppaste katt!
De fick jag av pappa vid fyra tiden.. den lilla tyckte de var intressant när pappa putsfönsterna på traktorn.. så intressant att han trilla ner från stänk skärmen xD


Dagens citat: jag är en vännernas man ;) - Kvalster som skrev de när vi snacka innan... tack Alex för du lyssna på mig!!