måndag 15 november 2010

......

jag förstår inte denna känsla.. jag vill ha ut den men vet inte hur.. vet inte hur jag ska formulera det i ord.. innan har jag haft såå lätt för att få ner det genom att skriva men det går inte.. jag tror inte ens jag kan snacka om det.. för som sagt ver inte hur jag ska formulera det... and it sucks.. för den här känslan växer å växer.. å vet inte hur jag ska handskas med den..
det jobbiga är att jag vet inte vad det är för en känsla.. åhhh hatar det!!

det är svårt när tankarna snurrar men att de inte går att få ut det... eller ner det... eller ngt.. shit fan vad svårt...

vet inte riktigt vart allt leder.. och det brukar kännas bra att skrive ner men fan känns bara svårare... vet verken ut eller in känns det som... e kanske trött.... och tankarna drar till dig hela tiden och det är inte jätte kul det heller ... du är en underbar människa.. nog därför der är lite svårt att skriva... eller ngt.. aej vad jobbigt...

neeee pallar inte skriva mer nu... får inte ut ngt en då.. suck...

lördag 13 november 2010

flytt jobb och killar... och däck byte ;)

nu har jag flyttat till en fasiken så mycket mysigare lägenhet.. helt underbart! trivs sååååå kanon bra i den :)

jag jobbar å står på.. har varit ganska mycket nu på senaste tiden så det börjar ta på kroppen... men trivs ganska bra..

har även träffat en kille.. eller ja inte ny träffat men eller jo på detta sättet e de ;) helt underbar är han och trivs enormt bra i hans sällskap.. men vi skyndar långsamt.. har ingen brådis någon av oss :)

idag har jag varit jätteduktig och bytat till vinter däck.. helt själv :) så grym jag är :) haha

nu ska ja nog köraå handla å sen hem... see yaa