onsdag 29 september 2010

tankarna e rätt förvirrande ibland.. kan inte riktigt förklara hur...

köpte en ny lur igår.. det bästa med den är att jag kan koppla den så jag kan surfa :) helt underbart att ha internet igen..

sitter och lyssnar på Volbeat... vet ej om det har med de att göra att allt snurrar i huvudet.. för det har det gjort mycket på sista tiden.. och (suck) kan som sagt inte komma på varför.. det suger!

ibland är livet orättvist.. det bara är så.. kan inte förklara varför.. dom bara gör det.. och då undrar man vart alla dom man brukar diskutera detta med är?!
Suck nu blev allt bara änu jobbigare... saknar gustafsson!!! honom kunde man gå in till och gråta ut... men de kan man inte mer :/ saknar det enormt mycket! särskillt nu när man inte har hans nummer kvar heller:/ hatar det!!

vist har börjat få tebax en massa polare.. men ja vet inte vart jag ska vända mig... jag vet inte vart ja har dom :/ de e så enormt jobbigt

som sagt skönt att ha internet igen... så man kan skriva lite.. var juh ett tag sedan :) eller nja kanske inte :p

orkar inte skriva mer just nu.. kanske senare.. men tvivlar ska nog sova......

söndag 19 september 2010

3 månader efter MUCK

Ja nu har det gått tre månader sedan MUCK och ja tiden har gått fort enormt fort..
Man är singel igen och ja inte så mycket mer ;) har kommit igång å är ute å festar en del å så..
nu blir de dock nog mer jobb... som tex natten som gick.. den var härlig :) Jobbade på Jägersbo och på Dance Session 2010.. det var fräckt :) stod i hamburgerian :) alltid lika kul å stå å sälja :) dom flesta är sjukt trevliga å flirtar å har sig :) och fick beröm för hur bra koll ja hade på vem som köpt vad å hur mycket :) som sagt hade skit kul :)
och där var många som gav mig komplimanger för håret :) vadå man blir änu mer nöjd med det :) tihi

imorgon är det första dagen på nya jobbet :) ska bli kul :)

vet inte riktigt vad man mer ska skriva.. har nig inte så mycket mer å skriva :)