tisdag 3 februari 2009

gott o blandat

halloj.. hehe då var d dax igen... sitter å lyssnar på Volbeat och chattar lite..

jobb går d väl si så där med.. trivs inte så bra.. men inte så långt kvar!
på det privata fronten går d destu bättre på ;) hehe har hittat en helt fantastiskt underbar kille som ja tycker om mer å mer för var dag jag träffar honom! å saknar honom ngt så in i!! får nog inte träffa honom fråns på fredag igen :( å sen åker han till sydafrika på söndag och ska vara borta i två veckor :'( kommer sakna honom grymt mycket!!!

i söndags körde jag och krocka.. det var dock den andres fel eftersom ja var inne i rundellen först!! fick en krossad strålkastare och plåtskador.. så det var inte så farligt.. gullet min skulle kolla på d när han kom hem sa han.. löser sig ;)

Daniel var här helgen som gick.. hade en soft helg igen.. helt underbar!! vi kommer närmre å närmre varandra tycker jag.. saknar honom rätt mycket också.. det som inte var så kul i helgen var att han var med i bilen.. som tur var så skadade han sig inte.. då vet ja inte vad ja skulle gjort!!!

läste en artikel inne på aftonbladet.se idag.. om en som skar sig.. hon gav samma anledning som jag.. hon kunde inte få ut ångesten och det känndes bättre när man skar sig.. man fick ut det.. så kände jag också.. jag kunde inte få ut gråten ja ville ha ut.. och när jag ska mig så kom det.. jag vet inte varför kanske för att ja viste att de ja gjorde var fel eller för att d gjorde ont.. svårt att förklara.. många säger att när man skär sig så är det ett sett att få uppmärksamhet.. men nej eller ja kanske för vissa men inte för mig.. hade ja velat ha uppmärksamhet över d så hade ja juh knappast gått med armarna nere på tröjan å döljt det å så..kan nog säga att sist jag gjorde det var efter aborten.. måde riktigt dåligt... men då kunde ja inte göra det ordentligt utan att få ångest för det i stället.. för att jag lovar dennis...
allt började med filmen tretton... suck jävla skit att man såg den! men men... som tur är så syns inte ärren längre.. eller jo lite om man typ vet var man ska kolla.. dom tre åren på gymnasiet var bara skit.. dels så fick ja inget utav att läsa d ämnet.. sen så blev d bara skit allt...

från d ena ti d andra.. ska ti polisen på fredag.. äntligen!! ska på kompleterat förhör heter det.. angående mina anmälningar med hoten.. :D

var hos Ingela och Stefan idag.. mös med Adam.. såååååå mys ;)
söker lgh också.. hoppas jag får den ja har sökt nu! en tvåa på typ 63 kvm... blir närmre till alla kusiner å så.. mys!! hehe ska bli skönt att få egen lya igen.. hoppas hoppas värkligen att ja får den!

ne nu ska ja göra mig klar för natten typ.. å sen chatta me markus och daniel tills dom ska sova ( den första somnar först ;) hehe sry underbar ;))

orkar inte med några dagens idag.. får ta d ngn annan gång..

ha d gött pusshajj